Baristický kurz - Barista profi

Baristický kurz sa doporučuje pre personál kaviarní a reštaurácií, baristov, barmanov, ktorí majú záujem pripravovať pre svojich hostí lepšiu a kvalitnejšiu  kávu, pre tých, čo sa chcú zdokonalovať . 
 
Témy kurzu:
·          čo je to káva
·          príprava, základy espressa
·          praženie a spracovanie kávy na záverečný produkt
·          ukážka praženia zelenej kávy
·          skladovanie kávy
·          údržba a čistenie kávovaru a mlynčeka
·          správne mletie kávy
·          príprava espressa, cappuccina
·          otázky a odpovede
 
Dĺžka kurzu:
1 deň
9.00 h – 16.00 h

Obed:
12.00 h – 12.30 h
 
Záverečná hodnotenie:
 
Praktická časť:
práca s kávovarom, mlynčekom, príprava základných druhov káv
 
Ukončenie kurzu:
absolvent kurzu získa certifikát
 
Cena:
200 €
 
Termín:
na základe dohody
 
Miesto:
Banská Bystrica