Baristický kurz - Latte art
Baristický kurz sa doporučuje pre personál kaviarní, reštaurácií, baristov a barmanov, ktorí majú záujem pripravovať pre svojich hostí lepšie a krajšie cappuccino, ktorí už absolvovali základné školenia , alebo majú prax s kávovarom a speňovaním mlieka.
Témy kurzu:
· Príprava, základy espressa
· Starostlivosť, nastavenie teploty a tlaku kávovaru
· Práca s tryskou na paru
· Práca s mliekom pri speňovaní
· Konzistencia a hustota speňeného mlieka
· Ukážka rôznych spôsobov prípravy cappuccina latte art
· Starostlivosť, nastavenie teploty a tlaku kávovaru
· Práca s tryskou na paru
· Práca s mliekom pri speňovaní
· Konzistencia a hustota speňeného mlieka
· Ukážka rôznych spôsobov prípravy cappuccina latte art
Dĺžka kurzu:
1 deň
9.00 h – 16.00 h
Obed:
12.00 h – 13.00 h
Záverečné hodnotenie:
Praktická časť:
Práca s kávovarom, mlynčekom, príprava základných tvarov a techník latte art
Ukončenie kurzu:
Absolvent kurzu získa certifikát
Cena:
200 €
Termín:
na základe dohody
Miesto:
Školiace stredisko - Banská Bystrica
Prihlášku nájdete tu , o pošlite na kurz@skolabaristu.sk