Baristický kurz - Latte art
 
Baristický kurz sa doporučuje pre personál kaviarní, reštaurácií, baristov a barmanov, ktorí majú záujem pripravovať pre svojich hostí lepšie  a krajšie cappuccino,  ktorí už absolvovali základné školenia , alebo majú prax s kávovarom a speňovaním mlieka.
 
 Témy kurzu:
·  Príprava, základy espressa
·  Starostlivosť, nastavenie teploty a tlaku kávovaru
·  Práca s tryskou na paru
·  Práca s mliekom pri speňovaní 
·  Konzistencia a hustota speňeného mlieka
·  Ukážka rôznych spôsobov prípravy cappuccina latte art 
 
Dĺžka kurzu:
1 deň
9.00 h – 16.00 h

Obed:
12.00 h – 13.00 h
 
Záverečné hodnotenie:
 
Praktická časť:
Práca s kávovarom, mlynčekom, príprava základných tvarov a techník latte art
 
Ukončenie kurzu:
Absolvent kurzu získa certifikát
 
Cena:
200 €    
                                      
Termín:
na základe dohody
 
Miesto:
Školiace stredisko - Banská Bystrica

                                             

Prihlášku nájdete tu , o pošlite na kurz@skolabaristu.sk