Baristický kurz - Latte art
Baristický kurz sa doporučuje pre personál kaviarní a reštaurácií, baristov, barmanov, ktorí majú záujem pripravovať pre svojich hostí lepšie a krajšie cappuccino, ktorí už absolvovali základné školenia , alebo majú prax s kávovarom
Témy kurzu:
· príprava, základy espressa
· starostlivosť, nastavenie teploty a tlaku kávovaru
· práca s tryskou na paru
· práca s mliekom pri speňovaní
· vytvorenie peny na klasické cappuccino
· vytvorenie peny na cappuccino technikou latte art
· ukážka rôznych spôsobov prípravy cappuccina latte art
· cappuccina zdobené toppingom
Dĺžka kurzu:
9.00 h – 16.00 h
Obed:
12.00 h – 13.00 h
Záverečné hodnotenie:
Praktická časť:
Práca s kávovarom, práca s mliekom, príprava cappuccina technikou latte art
Ukončenie kurzu:
úspešný absolvent získava certifikát
Cena:
200 €
Termín:
na základe dohody
Miesto:
Banská Bystrica
Prihlášku nájdete tu , o pošlite na kurz@skolabaristu.sk