Baristický kurz - Latte art
Baristický kurz sa doporučuje pre personál kaviarní a reštaurácií, baristov, barmanov, ktorí majú záujem pripravovať pre svojich hostí lepšie  a krajšie cappuccino,  ktorí už absolvovali základné školenia , alebo majú prax s kávovarom
 
 Témy kurzu:
·           príprava, základy espressa
·           starostlivosť, nastavenie teploty a tlaku kávovaru
·           práca s tryskou na paru
·           práca s mliekom pri speňovaní
·           vytvorenie peny na klasické cappuccino
·           vytvorenie peny na cappuccino technikou latte art
·           ukážka rôznych spôsobov prípravy cappuccina  latte art
·           cappuccina zdobené toppingom
 
Dĺžka kurzu:
9.00 h – 16.00 h

Obed:
12.00 h – 13.00 h
 
Záverečné hodnotenie:
 
Praktická časť:
Práca s kávovarom, práca s mliekom, príprava cappuccina technikou latte art
 
Ukončenie kurzu:
úspešný absolvent získava certifikát
 
Cena:
200 €    
                                      
Termín:
na základe dohody
 
Miesto:
Banská Bystrica

                                             

Prihlášku nájdete tu , o pošlite na kurz@skolabaristu.sk